T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KORKUTELİ - Dereköy Ortaokulu

Dereköy Ortaokulu

Telefon
02426478087 Okul Müdürü Tel 05453325073
Belgegeçer
02426478087
WEB
https://derekoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Dereköy Köyü Korkuteli ANTALYA
Vizyon
Eğitimle ilgili tüm taraflar arasında iyi diyalog oluşturmuş, fizik ortamı ve eğitimiyle çevrede örnek gösterilen, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları yine öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, topluma mükemmel temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmak. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. BİZ... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına saygılı, demokrasiye inanan, katılımcı, vatana ve millete yararlı bireyler yetiştirmek için, en verimli şekilde eğitim ve öğretim faaliyeti gerçekleştirmek için VARIZ.
Misyon
Milli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi; Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, özeleştiri yapabilen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, Atatürkçülüğü özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :30
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :310
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:30-15:20
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
ÖĞRETMENLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR. İSTEYEN ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE GELİP GİTMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
iL MERKEZİNE UZAKLIK: 70 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 10 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır